BİLECİK / SÖĞÜT - Küre Dursun Fakıh İlkokulu

Küre Dursun Fakıh İlkokulu

Adres
KÜRE KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ MENEKŞE SK. KÜRE DURSUN FAKIH KÜREK I.Ö.O BLOK NO 23 SÖĞÜT / BİLECİK
Vizyon
Öğrencilerimizin kendine güvenen, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen, güven ve hoşgörünün olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim – öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterilebilecek ve gurur duyacak kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya giden yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımızı mutlu ve başarılı bireyler olarak yetiştirmek.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Demokratik toplum düzenini benimseyen; Kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi, ahlaki değerleri yüksek ve Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Karma - Gündüzlü
Kalorifer (kömürlü)
Söğüt merkezden Küre Köyüne belirli saatlerde servisler kalkmaktadır.
Küre Köyü
Bilecik iline 20 km uzaklıktadır. Söğüt ilçesine 8 km uzaklıktadır.